6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Çocuklar Kızılırmak'ta serinledi

ÇOCUKLAR KIZILIRMAK'TA SERİNLEDİ

Temmuz ayının gelmesi ile birlikte sıcaklıkların 40 dereceye yaklaştığı Sivas'ta çocuklar serinlemek için süs havuzları ve Kızılırmak'a akın ediyor.

Yasak olmasına rağmen sıcaktan bunalan vatandaşlar kentte bulunan süs havuzlarına ve Kızılırmak'ın geçtiği Eğri Köprü'ye akın ederek serinlemeye çalışıyor. Irmakta yüzen çocuklar daha sonra güneşlenerek serinlemenin tadını çıkartıyor. Kızılırmak'ta yüzerek serinlemeye çalışan çocuklar ilginç görüntüler oluşturuyor. Irmağa giren çocuklar tehlikeli olduğunu bildiklerini ifade ederek serinlemek için başka çarelerinin olmadığını söylüyor.

Bunaltan hava yüzünden vatandaşlar değişik yöntemlerle serinlemeye çalışırken hava sıcaklığının daha da artacağı belirtiliyor.

ÇOCUKLAR KIZILIRMAK'TA SERİNLEDİ
ÇOCUKLAR KIZILIRMAK'TA SERİNLEDİ
ÇOCUKLAR KIZILIRMAK'TA SERİNLEDİ
ÇOCUKLAR KIZILIRMAK'TA SERİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:23:03
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
behiye yücel IP: 85.105.198.xxx Tarih : 13.07.2010 10:27:26

yaaa ben bizim insanlarımız anlamıyorum ne işiniz var diyorkii serinlemek için başka çaremiz yok nasıl yok yaa gir banyoya bir duş al...bir sürü boğulma haberleri duyuyoruz ve üzülüyoruz aileler nasıl izin veriyorlar bu küçücük çocuklara hayretler içerisinde kalıyorum....lütfen duyarlı olalım...