7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

CÜ'de randevu sistemi başladı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmelerine imkan verecek olan telefon ve internet üzerinden randevu alma sistemi başladı.

Yeni uygulamaya giren sistemi anlatan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Köylüoğlu, hastanenin Sivas ve ilçeleri ile Tokat, Yozgat ve Erzincan il ve ilçelerindeki vatandaşlara hizmet verdiğini söyledi. Köylüoğlu, muayene olacakların sıra nedeniyle birçok sıkıntı yaşadıklarını ve bunun önüne geçmeleri için bu randevu sistemine geçtiklerini söyledi.

Köylüoğlu, "Artık Sivas içinden ve çevre illerden hastalarımız randevu alarak muayeneye gelebilecek. Bunun için '0346 2251010' numaralı telefonu aramaları veya 'www.cumhuriyet.edu.tr' adlı üniversitemizin internet sitesine girerek randevu alabilecekler. Hastalarımız, hangi bölümü hangi tarihte ve hangi saatte istiyorlarsa onu belirleyecek. Böylelikle saatler öncesinde gelerek sıraya girme olayı, çok bekleme durumu ortadan kalkacak" dedi.

Köylüoğlu, tanıtımı basın mensupları ile birlikte yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 16:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?