3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

CÜ'de şenlik coşkusu

Cumhuriyet Üniversitesi tarafından bu yıl 12.'si düzenlenen gençlik şöleni, renkli görüntülerle başladı.

Cumhuriyet Üniversitesi merkez kampüs içerisindeki Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Burada bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, öğrencilik yıllarında gençlik şölenleri ve bugünkü gibi diploma törenlerinin yapılmadığını söyledi.

Bugünün gençlerinin çok şanslı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Dökmetaş, ''Bugünkü gençler bizden çok daha başarılı olacaklar, buna inanıyoruz. Hepsi pırıl pırıl, hepsi başarılı olacak. Bu yıl birçok etkinliğimiz var. Bundan sonraki yıllarda da bu etkinlikler artarak devam edecek'' diye konuştu.

Açılışın ardından öğrenciler arasında gençlik koşusu düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli hediyeler verildikten sonra, Cumhuriyet Üniversitesi Zirve Gençlik Kulübü Kolbastı ekibi tarafından bir gösterisi yapıldı. Oldukça neşeli görünen öğrenciler, ekibe eşlik ederek bir yılın stresini attı.

Daha sonra şölende öğrenciler halay çekerek eğlenmeye devam etti. Şölen kapsamında konserler, dans gösterileri, yarışmalar ve spor müsabakaları gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 10:59:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?