6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

CÜ'den tıp balosu

C.Ü'DE 14 MART TIP BALOSU

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle, Sivas Tabib Odası ve Erzincan Tabib Odası tarafından ortak organize edilen bir tıp balosu gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi'nde gerçekleştirilen programa, Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas İl Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyas Dökmetaş, Sivas Erzincan Tabib Odası Başkanı Levent Sağlam, çok sayıda akademisyen ve tıp fakültesi öğrencisi katıldı.

Programda bir konuşma yapan Sivas Valisi Ali Kolat, yaşam hakkının en fazla hizmetlisinin doktorlar olduğunu belirterek, "Doktorlarımız gece demeden, gündüz demeden büyük fedakarlıklar ile hizmet etmektedirler. Onlara emeklerinden dolayı, ve insan hayatına verdikleri değerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Sivas'ta tıp alanı çok gelişmiş durumda. Artık Sivas'ta önemli tıbbi müdahaleler yapılabilmektedir" dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyaş Dökmetaş ise, 14 Mart'ın Türk doktorlarının günü olduğunu belirterek, "14 Mart, tıbbın Çanakkale'ye gidişinin günüdür. 14 Mart, doktorlarımızın hak ettiği değeri aldığı bir gündür. 14 Mart doktorlarımızın birleştiği bir gündür. 14 Mart hepimiz için çok önemli bir gündür" diye konuştu.

C.Ü'DE 14 MART TIP BALOSU
C.Ü'DE 14 MART TIP BALOSU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 14:07:05
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 14:21:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?