6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Cüneyt Çakır'a sert tepki

FİKRET ÜNSAL'DAN CÜNEYT ÇAKIR'A SERT TEPKİ

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ,dünkü Bursaspor maçının ardından maçın hakemine yüklenerek, "Cüneyt Çakır tüm takdir haklarını Bursaspor'a kullanmış, fevkalade güzel futbol oynayan takımımızın mağlubiyetinde başrol oynamıştır" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında evinde Bursaspor'a 2-0 mağlup olan Sivasspor'da maçın ardından hakeme yüklenen Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Dün 4 Eylül Stadyumu'nda öyle bir hakem vardı ki ilk yarıyı 3-0 önde bitirmemiz gerekirken, FIFA kokartlı bir hakemin aleni katliamına tanıklık ettik. İkinci yarıda ise hakemin yine ters kararları devam edince ister istemez bizim oyuncularımız üzerinde bunun psikolojik etkisi oldu. Ertuğrul Sağlam, Sercan ve Insua'yı oyuna alarak, bizden iyi hamle

yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Netice olarak Bursaspor'u tebrik ediyoruz. Ama sezonun başı olması itibariyle MHK'yı da iyi niyetli olarak uyarıyoruz. Çünkü FIFA kokartı taşıyan bir hakemin yönettiği maçın ilk yarısını lütfen izlesinler ve seyircimizi ilk defa çileden çıkarmayı beceren Cüneyt Çakır'ı vicdanen değerlendirsinler. Cüneyt Çakır maçın geneline objektif olarak baktığımızda olanların vicdanlarını kanatacak bir yönetim tarzı göstererek, tüm takdir haklarını Bursaspor'a kullanmış, fevkalade güzel futbol oynayan takımımızın mağlubiyetinde başrol oynamıştır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2010 Pazar 14:15:00
Güncelleme :29 Ağustos 2010 Pazar 14:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?