6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

CÜSK ilk toplantısını yaptı

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK), yeni Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çimen ve yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.

Toplantı, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'ın yeni yönetimi kutlayarak başarılı bir dönem geçirmelerı temennisi ile başladı. Rektör Dökmetaş, konuşmasına CÜSK'ü daha başarılı ve daha işlevsel hale getirebilmek için yeni yönetime büyük görevler düştüğünü ve her konuda yeni yönetime destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Dökmetaş, sporun üniversitelerin şehirlere açılan yüzlerinden biri olduğunu ve bu bağlamda Sivas ile üniversite arasında sportif, kültürel etkinliklerin birer köprü vazifesi üstlenmek durumunda olduğunu sözlerine ekledi.

CÜSK Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çimen ise gayelerinin öncelikle çağdaş ve her anlamda örnek bir kulüp yapısı oluşturmak, daha sonra sportif anlamda başarılar düşünülmesi gerektiğini dile getirdi.

Diğer üyelerinde fikir ve düşüncelerini aktardığı, farklı konularında ele alındığı toplantı, iyi dilek ve temennilerle son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 19:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?