3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Dalmaz ve Ürgüp'ten Bal'a ziyaret

Sivas'ta Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Emniyet Müdürü Yahya Bal'ı makamında ziyaret etti.

Polis haftası etkinlikleri kapsamında Yahya Bal'ı ziyaret ederek, günün anısına çiçek veren Vali Veysel Dalmaz, “Fedakar arkadaşlarımızı kutluyor, bu güzel gününde ve her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, emniyet teşkilatını tebrik ederek "Polis teşkilatımızın 164. yılını bizde kutluyoruz. Ülkemizin, şehrimizin güvenliğini sağlayanlar, bizim içimizden çıkmış insanlardır. Dolayısıyla burada görev farklılığı dışında aramızda bir farklılık yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle daha nice yılları kutlama dilekleriyle kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun da polis teşkilatıyla çok iyi ilişkiler içinde olduğunu belirten BBP'li Ürgüp, “Merhum Muhsin Yazıcıoğlu da polis teşkilatımızla gayet iyi bir ilişki içinde bulunan, sık sık kendilerini ziyaret eden bir büyüğümüzdü. Kendisine ve yol arkadaşlarına Allah'tan rahmet dilemekle birlikte bizim de bakışımız polis teşkilatına genel başkanımızdan farklı olmayacaktır. Elimizden gelen her türlü destek ve kolaylığı kendilerine göstereceğimizi beyan ediyorum" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 14:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?