3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Dalmaz'dan duygu dolu veda

Valiler kararnamesi ile merkeze atanan Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve ailesi, valilik önünde düzenlenen törenle uğurlandı.

Sivas'ta yaklaşık 3 yıldır görev yapan ve son kararname ile merkeze atanan Vali Veysel Dalmaz için Kent Meydanı'nda bulunan valilik binası önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Sivas'ta bulunan idareci ve yöneticiler başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Eşi Sıdıka, oğulları Bahadır, Serdar ve kızı Ayşe ile birlikte tören alanına gelen Vali Veysel Dalmaz'ı yolcu etmeye gelen bazı vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Veda konuşması yapmak için kürsüye çıkan Vali Dalmaz, görev süresi boyunca Sivas halkına hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Sivas'taki görev süresini tamamlayarak en güzel duygularla kentte ayrıldığını belirten Vali Dalmaz, "Buradaki görev süremizi tamamlayarak en güzel duygularla Sivas'ımızdan ayrılıyoruz. Bundan sonra bizim yerimize gelecek değerli ağabeyimizin sizlerle kaynaşarak Sivas'a hizmet edeceğinden eminim. Burada bulunduğum süre içerisinde desteğini gördüğüm insanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Veysel Dalmaz, konuşmasının ardından idareciler, yöneticiler ve vatandaşlarla tek tek vedalaşarak araç konvoyu ile birlikte Ankara'ya doğru yola çıktı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 20:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?