6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Demirgil'den Taştan'a plaket

YÜKSEL DEMİRGİL'DEN İŞADAMI ZİHNİ TAŞTAN'A PLAKET

Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil bir dönem Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı da yapan iş adamı Zihni Taştan'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Sivas'ta 50 yılı aşkın süredir ticari faaliyetlerini sürdüren ve sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Zihni Taştan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil'i ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan iş adamı Zihni Taştan, esnaf ve sanatkara yakışır bir binanın Sivas'a kazandırılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Sivas'a esnaf ve sanatkarlarımızın yararlanabileceği modern bir hizmet binasının kazandırılması beni çok mutlu etti. Binanın yapılmasında emeği geçen Yüksel Demirgil'e ve Beşir Köksal'a teşekkür ediyorum" dedi. Esnaf teşkilatları arasında birlik ve beraberliğin son derece önemli olduğunu söyleyen iş adamı Zihni Taştan, "Sivas'ta esnaf birliği ve kooperatifimiz esnafımızla ilgili yapılan çalışmalarda birlikte hareket ediyor. Bu da Sivas açısından çok önemli" şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi be Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ise esnaf teşkilatına ve kooperatife verdiği hizmetlerden dolayı iş adamı Zihni Taştan'a plaket takdim etti.

Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Beşir Köksal Ahilik Kültürü Haftası çerçevesinde sağladığı katkılardan dolayı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil'e makamında ahi sandığı takdim etti.

Demirgil Sivas'ta ahilik kültürünün yaşatılması noktasında yapılan etkinliklerin önemli olduğunu ifade ederek Başkan Köksal'a teşekkür etti. Köksal ise Ahilik Kültür Haftası etkinliklerinin çok güzel geçtiğini ifade ederek, ahilik haftasında gerçekleştirilen etkinliklerle ahilik kültürünün gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlandığını söyledi.

Ziyarette Esnaf Odaları Birlik Başkanı Beşir Köksal, Halk Bankası Sivas Şube Müdürü Osman Tayfun Erol'un yanı sıra kooperatif yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

YÜKSEL DEMİRGİL'DEN İŞADAMI ZİHNİ TAŞTAN'A PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 10:59:04
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 14:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?