3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Denizbank Suşehri'nde şube açıyor

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 4-5 ay içerisinde Deniz Bank Şubesi açılacak.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda üretici ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda üreticilere bankanın Sivas Şubesi'nde gören yapan Deniz Bank Tarımsal Kalkınma Danışmanı Sami Ayhan, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Suşehri Ziraat Odası Başkanı Yakup Özata, Deniz Bank Suşehri Şubesi'nin açılması için gayretlerinin devam ettiğini belirterek, “4 veya 5 ay gibi kısa bir sürede ilçeye yeni banka şubesini getireceğiz. Sonuca gidene kadar bu yolda devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya, Suşehri Tarım Müdür Vekili Serkan Önder, Suşehri Ziraat Odası Başkanı Yakup Özata, Deniz Bank Sivas Şubesi Tarımsal Kalkınma Danışmanı Sami Ayhan, üreticiler ve muhtarlar katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 20:48:53
Güncelleme :9 Nisan 2009 Perşembe 21:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhat uysal IP: 78.166.144.xxx Tarih : 5.07.2009 18:07:20

slm.benim yorum ve düşünlerim biraz farklı olcak.denizbankın ne kadar büyük bir güce sahip olduğunu her vatandaş her yatırımcı bilir fakat ben denizbankın kayserideki şubesine gittiğimde eski bir binaya sahip olduğunu nem ve rutubetli bir ortamda çalışılıp hizmet edildiğini gördüm eminimki bundan müşteriler ve personel büyük bir rahatsızlık duyuyorlardır bu kadar büyük bir banka bence daha moderin bir yapıda çalışabilir.iyi günler