3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Devrim yapmak istiyoruz

Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, "Artık Türkiye Süper Ligi’nde Sivasspor faktörü var. Bunun tartışılmaması gerekiyor. 2,5 senedir sürekli zirve yarışı içerisindeyiz" dedi.

SÜPER Ligin 17’inci haftasında kendi sahasında Galatasaray’ı 2-0 yenen Sivasspor’un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız, "Sezon sonunda şampiyon olarak bir devrim yapmak istiyoruz" dedi.

Geçen yıl tecrübesizlik nedeni ile içerdeki büyük maçları kaybettiklerini hatırlatan milli oyuncu, "Bu sene daha tecrübe kazanıp içeride Fenerbahçe ve Galatasaray’ı yendik. Deplasmanda Beşiktaş ve Trabzonspor’dan puan aldık. Şu anda maç kaybetmeden puan alarak avantajlı bir şekilde lige devam ediyoruz. İnşallah bunun sonunu getirip şampiyon olmak istiyoruz.

Şu an yarışan takımlar arasında kimin ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımızın olduğunu düşünüyoruz. Çünkü artık Türkiye Süper Ligi’nde Sivasspor faktörü var. Bunun tartışılmaması gerekiyor.

Çünkü biz 2,5 senedir ki hiçbir düşüş yaşamadan sürekli zirve yarışı içerisindeyiz.Bunu da sezon sonuna kadar devam ettirip şampiyonun Anadolu’dan bir takım olabileceğini gösterip Türkiye’de bir devrim yapmak istiyoruz" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?