6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Doğan Ürgüp çalışmaları inceledi

DOĞAN ÜRGÜP FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, kentin değişik bölgelerinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek belirlenen çalışma programı dahilinde ekiplerin düzenli bir şekilde yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarının sezon sonuna kadar süreceğini belirtti.

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2010 yaz dönemi çalışma programı kapsamında şehrin değişik bölgelerinde yol kaldırım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Doğalgaz çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarda düzenlemeler yapan asfalt ekipleri, yeni kavşak düzenlemeleri, yol genişletme çalışması, kaldırım düzenlemeleri ve yeni yol açma faaliyetlerini sürdürüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Çimen ve Fen İşleri Müdürü Ali Zorlu ile birlikte devam eden çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Gezi ve incelemeler kapsamında vatandaşlarla da görüşen ve fikirlerini alan Ürgüp özellikle Dikilitaş mevkiine yakında yeni bir çevre düzenlemesi yapılacağını söyledi.

Menderes Caddesi, Emirpaşa Caddesi, Muhammed İkbal Caddesi, Sularbaşı Sokakta çalışmalar tamamlanırken, hazırlanan çalışma programı kapsamında 17 bölgede daha yol kaldırım ve asfalt yenileme çalışmaları yapılacağı bildirildi. Çalışmalar çerçevesinde Gülyurt, Eskikale, Paşabey, Uluanak, Mahallleri, Aydoğan, Yenidoğan, Yavuz Sultan Selim, Farabi Caddesi ve Çarşıbaşı Caddelerinde kaldırım yenilemesi yapıldı ifade edildi. Atatürk Caddesi, Küçük Minare Mahallesi, Kadıburhanetin Mahallesi, Çarşıbaşı Mahallesi, Demircilerardı Mahallesi, Örtülüpınar Mahallesinde bulunan cadde ve sokaklarda ise kaldırımların yenileneceği söylenirken, Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2010 yılında yapılacak olan çalışmalar kapsamında 190 bin metrekare beton asfalt, 140 bin metrekare sathi kaplama, 170 bin metrekare steblize yol yapımı, 105 bin metrekare kaldırım parke çalışması ve 40 bin metrekare de kaldırım bordür çalışması yapmayı planlıyor.

DOĞAN ÜRGÜP FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
DOĞAN ÜRGÜP FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
DOĞAN ÜRGÜP FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 17:33:00
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 17:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?