6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Doğan Ürgüp müdürlerle buluştu

DOĞAN ÜRGÜP BİRİM MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp birim müdürleriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp belediye çalışmaları ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Sivas Belediyesi olarak yeni bir çalışma sezonuna başlandığını belirten Ürgüp yapılan çalışmaların belli bir program çerçevesinde birimler arası koordinasyon sağlanarak devam ettiğini ifade etti. Ürgüp yapılan çalışmaların Sivas halkı için yapıldığını, sunulan hizmetlerin daha etkin ve halkın ihtiyaçlarına yönelik yapılması gerektiğini vurguladı.

Belediye olarak birçok proje ve çalışmayı gündemlerine aldıklarını bildiren Doğan Ürgüp, imar revizyon planının Temmuz ayında ihaleye çıkacağını söyledi. Fuar alanındaki çalışmaların devam ettiğini söyleyen Ürgüp "Fuar alanında imar çalışmaları başlayacak. Sıcak ve Soğuk Çermik Kaplıcalarında çalışmalarımız sürüyor. Burada yeni tesisler yapılıyor. Paşa Fabrikası ve Aksu'da yeni etap çalışmalarına Temmuz ayında başlayacağız ve sezon sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Yaptığımız kayıt çalışmalarıyla nüfusumuz 300 bini geçti. Bu rakamı daha da artırmayı hedefliyoruz. Çünkü artan nüfusumuzla birlikte şehrimize yeni kaynak akışı sağlıyoruz. Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Geçen dönemde toplam 27 bin metre yeni su şebekesi döşedik. Bu yılda yaklaşık 18 bin metre eski borularla yenilerini değiştireceğiz. Tarihi eserlerimize büyük önem veriyoruz. Ulu Cami çevre düzenlemesi çalışması, Behrampaşa Hanı, Çorapçı Hanı, Kolağası ve Söylemezler Konağını restore ederek kültürümüze kazandıracağız. Kültürel manada önemli organizeler yapıyoruz. Ramazan ayında bu etkinliklerimiz devam edecek. Coğrafi bilgi sistemini de bu dönem içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Selçuklu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 15:31:05
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 16:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?