6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Doğan Ürgüp ve heyeti Bosna'da

DOĞAN ÜRGÜP VE HEYETİ BOSNA'DA

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bosna Hersek'e gitti.

Sivas Belediyesi ile kardeş şehir olan Gradaçaç Belediyesinin daveti üzerine, 3 Büyük Birlik Partili ve 2 AK Partili Meclis üyesiyle birlikte Bosna Hersek'te bulunan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Bosna Hersek ziyareti kapsamında, Saraybosna, Gradaçaç ve Srebrenica'da çeşitli görüşmeler ve programlara katıldı.

Bosna Hersek ziyareti kapsamında ilk olarak, Saraybosna'ya geçen Başkan Ürgüp ve beraberindekiler, Saraybosna Büyükelçiliğinde görüşmeler yaptı. Büyükelçilik ziyaretinin ardından, Saraybosna'da temaslarını sürdüren Ürgüp ve beraberindeki heyet, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzet Begoviç'in mezarını ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Gradaçaç'a geçen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve beraberindekiler Gradaçaç'da ilk olarak şehitliği ziyaret etti. Cuma namazını da burada kılan Başkan Ürgüp, daha sonra Gradaçaç'taki tarihi yerlerde incelemelerde bulundu. Bosna Hersek gezisi kapsamında yarın da ziyaretlerini sürdürecek olan Ürgüp ve beraberindeki heyet, cumartesi günü Srebrenica'yı ziyaret edecek. pazar ve pazartesi günü ise Gradaçaç şehrinde bir dizi görüşmeler ve programlara katılacak 'Geleneksel Gredaçaç Belediye Günü' etkinliklerine de katılacak olan Ürgüp ve beraberindeki heyet salı günü Sivas'a dönecek.

Bosna Hersek temaslarında Başkan Ürgüp'e eşi Makbule Ürgüp'ün yanısıra, BBP Meclis Üyeleri Ahmet Turan Selamet, Faruk Altun ve İbrahim Yıldız, AK Partili Meclis Üyeleri Şadiye Öztürk ve Semra Temurbaş Mavibulut eşlik ediyor.

DOĞAN ÜRGÜP VE HEYETİ BOSNA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 16:08:01
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 16:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?