2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Doğan Ürgüp'ten hizmet sözü

DOĞAN ÜRGÜP'TEN HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET SÖZÜ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Kılavuz TOKİ sakinlerini makamında kabul ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ürgüp vatandaşlara, Sivas'ın sorunlarını bildiklerini, amaçlarının her mahalleye eşit hizmet vermek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Kılavuz TOKİ'de ikamet eden site başkanlarından oluşan bir heyeti makamında kabul etti. Kılavuz TOKİ ile ilgili bazı taleplerini Ürgüp'e ileten vatandaşlar, çevre düzenlemesi, toplu taşım ve ağaçlandırma çalışmaları konusunda görüş alış verişinde bulundu. Belediyenin yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden site başkanları, Ürgüp'e teşekkür ederek, talep edilen konularda da belediyenin en kısa zamanda gerekli çalışmaları yapacağına inandıklarını dile getirdi. Ziyaret dolayısıyla vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Ürgüp, Klavuz TOKİ'de ikamet eden vatandaşların sorunlarını yakinen takip ettiklerini ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmalarla eksiklerin giderileceğini, gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirtti. Yol kaldırım ve asfalt çalışmalarının şehir merkeziyle birlikte, şehrin en ücra köşelerine kadar yapıldığını kaydeden Ürgüp, altyapı, modern parklar, kavşak düzenlemeleri, mezarlık çalışması, halkın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerin organize edildiğini ve başarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Belediye çalışmalarının belli bir plan ve program çerçevesinde sürdürüldüğünü kaydeden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas'ın sorunlarını bildiklerini ve amaçlarının her mahalleye eşit hizmet götürmek olduğunu vurguladı.

DOĞAN ÜRGÜP'TEN HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET SÖZÜ
DOĞAN ÜRGÜP'TEN HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET SÖZÜ
DOĞAN ÜRGÜP'TEN HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET SÖZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 17:03:02
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 18:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?