6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Doktor balıklar pedikürcü oldu!

Sivas'ın şifa dağıtan balıkları ABD'de pedikürcü oldu.

ABD'de bir SPA salonu balıklarla yaptığı pedikür ve manikür uygulaması ile müşterilerine ilginç bir hizmet sunuyor. Güzellik salonunu karısı ile birlikte işleten John Ho, verdikleri hizmetin yenilenmek isteyenler bakımlı ayakları olması isteyenler için çok uygun olduğunu söylüyor.

'Doktor Balıklar' da denilen iyileştirici balıklarla ilk defa Türkiye'de karşılaştığını anlatan Ho, Asya'da popüler olan balıklarla iyileştirme yöntemini ABD'de güzellik salonuna uygularken biraz tereddüt etmiş. Ancak müşteriler kısa sürede doktor balıklara adapte olmuş. Hatta kısa bir süre içinde bu balıklara manikür ve pedikür yaptıranların sayısının 5 bin'u bulması bekleniyor.

Doktor balıkların pedikür servisini radyo showunda duyduktan sonra uygulamayan gelen 33 yaşındaki Tracy Roberts, bugüne kadar yaptırdığı en iyi pedikür olduğunu söylüyor.

Doktor balıklar pedikür işini yaparken yalnız çalışmıyor. Tankın içinde 15 ile 30 dakika ayaklarını tutan müşteriler standart pedikür yaptırmış oluyor.
15 dakikalık pedikür seansının fiyatı 35 dolar, 30 dakikalık seansın bedeli ise 50 dolar olarak belirlenmiş. SPA'da toplam 1000 doktor balık bulunuyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 09:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?