3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

DSP'den BBP'ye ziyaret

Demokratik Sol Parti (DSP) Sivas İl Teşkilatı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette her iki partinin il başkanları, seçim sürecinin olaysız geçmesi temennisinde bulundu.

Seçim çalışmalarını sürdüren DSP İl Başkanı Cengiz Bulut ve Belediye Başkan adayı Fuat Taşdemir ile parti yönetimi, BBP İl Başkanı Erhan Ütündağ ile Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gezici'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bulut, 30 Mart'ta çalmayacak ve Sivas'a sahip çıkacak, kenti daha ileriye götürecek bir başkan ve yönetiminin göreve gelmesini arzu ettiklerini ve parti olarak da Sivas Belediyesi'ne talip olduklarını kaydetti.

Seçimlerin olaysız geçmesi için çaba göstereceklerini belirten Bulut, "Seçim hazırlıklarına başladığımız günden beri tüm partililerimizi uyarıyoruz. Halkın rahatsız olmaması için seçim arabalarında ve tüm etkinliklerimizde müziklerin sesini fazla açmayacağız. Diğer bir partili heyeti gördüğümüzde de selamımızı esirgemeyeceğiz" dedi.

DSP Belediye Başkan adayı Taşdemir de, Sivas'ta bazı eksiklikleri gördüğünden aday olduğunu belirterek, "Seçmenlerimiz teveccüh gösterirde bizi göreve getirirse, ilk günden projelerimizi hayata geçireceğiz. Seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da tüm partiler ve sivil toplum kuruluşları ile omuz omuza bu kentin daha ileriye gitmesi için mücadele edeceğiz. Kırmadan yapıcı bir yönetim sergileyeceğiz" diye konuştu.

BBP İl Başkanı Üstündağ da, DSP İl Başkanı Bulut gibi düşündüğünü belirterek, "16 yıl önce genel başkanımız önderliğinde bir yola çıktık. Şimdi de bu yolda 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde önce belediye, sonra da tüm Türkiye'ye iktidar olmak istiyoruz. Dediğim gibi şimdi de bir yol açtık, ama her zaman olduğu gibi yoldan hiç çıkmadık. Sonuçta hangi parti göreve gelirse gelsin, Sivas kazanacak. Kırmadan, dökmeden, kavga etmeden seçimi geçireceğiz. Seçim sonunda da eskisi gibi yine Sivas'ın menfaatleri doğrultusunda çalışacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 10:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?