3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

DSP'den SESOB'a ziyaret

DSP Sivas İl Başkanı Cengiz Bulut ile Belediye Başkan adayı Fuat Taşdemir, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Bulut, seçim süresinin azlığından yakınarak, "Halkın en çok sıkıntılarını esnaf biliyor. Bu ziyareti daha önceden yapmak isterdik. Ancak seçim kısa bir süreye sıkıştırıldı. Projelerimizi geniş bir zamanda anlatırken, Sivas'taki sivil toplum örgütlerinin de görüşlerini almak isterdik. 29 Mart'ta iyi bir sonuç alacağız. Sivas'ı İç Anadolu'nun parlayan yıldızı haline getirerek, belediyecilikte Türkiye'ye model hale getireceğiz" dedi.

DSP Sivas Belediye Başkan adayı Fuat Taşdemir de, sorunların çözülmesinin tek başına olmayacağını kaydederek, "Hizmet tek başına yapabileceğimiz bir şey değildir. Kolektif olarak çalışmalı, din ve dil ayrımı gözetmeden hep birlikte çalışarak çözmeliyiz. Bu nedenle sizlerin sorun ve sıkıntılarını almak, çözüm fikirlerinizden faydalanmak için ziyaret ettik" dedi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal da, DSP'li aday Taşdemir'in esnafları sürekli ziyaret ederek sorunları yerinde öğrenmesinden dolayı memnun olduğunu ifade etti. Köksal, herkese eşit mesafede olduklarını kaydederek, seçimlerde başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 12:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?