7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Düğün sezonu öncesi uyarı!

EMNİYET MÜDÜRÜ SEYHAN DÜĞÜN SEZONU ÖNCESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan yaklaşan düğün sezonu nedeni ile düğünlerde çalgıcılık yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda çalgıcı vatandaşlarla bir araya gelen Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan suç olmadan önce önleyici tedbirlerin alınması gerektiğini ifade ederek, "Geldiğimden beri toplum destekli polisliği ön planda tutuyorum ve suç olmadan önce önleyici tedbirlere ağırlık veriyorum. Testiyi kırdıktan sonra yapılan işte bir hayır olmuyor. O nedenle sizleri, vatandaşları uyarıyorum. Dikkat edin, dolandırılmayın, her telefona kanmayın, her kapınıza gelen yabancıya kapınızı açmayın diyoruz. Bunlar hep uyarıcı görevlerimiz. Şimdi kentte düğün zamanı. Dışarıdan gelecek olan veya ilimizdeki düğün sahipleri mutlu bir yuva kurma telaşı içerisinde olacaklar. Ama maalesef bazı illerde olduğu gibi ilimizde de mutluluğun gözyaşına dönmemesi için, düğüne kan damlamaması hususunda sizlerinde bize destek olmasını istiyoruz. Düşüncesiz insanların düğünde silah atmaları veya da belli bir alkolden sonra etrafa bıçakla veya başka bir şekilde zarar vermelerini engellemek için sizlerinde bir vatandaş olarak bize ve topluma karşı bir sorumluluğunuz var. Bu nedenle bu tip konularda yardımlarınızı istiyoruz. Bana ne derseniz mutlaka başka bir düğünde sizin çocuklarınız veya akrabalarınız mağdur duruma düşecektir. Onun için konuyu sahiplenin diyorum" diye konuştu.

Saat 23:00'ten sonra düğünlerin sona ereceğini belirten Seyhan, "Düğün konvoylarında çok fazla çevre rahatsız ediliyor. Ceza yazdığımız zaman vatandaşlarımız 'Benim haberim yok, ben oradan geçmedim' diye itiraz edebiliyor. MOBESE'lerde aynı zamanda bu konuyu da takip edeceğiz. Onun için birbirimize saygı çerçevesi içerisinde çevremizi kırmadan, dökmeden bu mutlu günlerimizi kansız bir şekilde geçirelim. Sizlerin bir görevi daha var, gergin geçen düğünler olabilir. Böyle durumlarda da bizi her zaman arayabilirsiniz. Mutlaka sizin yanınıza bir ekip gönderirim. Saat 23.00'ten sonra düğün devam ederse hem düğün sahibine hem orada çalgı çalanlara mutlaka işlem yapılacaktır. İnşallah kazasız, belasız bu günleri, bu ayları geçiririz."dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ SEYHAN DÜĞÜN SEZONU ÖNCESİ VATANDAŞLARI UYARDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 13:36:03
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 13:40:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?