19
Nisan
2024
Cuma
SİVAS

Dükkanda kilitli kaldı!

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde hastanede muayene olan 70 yaşındaki Köpük Şahin, tedavisinin ardından bir tanıdık dükkanında köy minibüsünü beklemek istedi. Dükkan sahibi namaza gitmek için kapıyı Şahin'in üzerine kilitleyince, bir süre içeride kaldı.

Sivas'ın Akıncılar ilçesine bağlı Üzengi köyünde yaşayan Köpük Şahin yakınları tarafından rahatsızlığı nedeni ile Suşehri Devlet Hastanesi'ne muayeneye getirildi. Yakınları muayene işleminden sonra köy minibüsünün gelmesini beklemesi için Şahin'i tanıdık bir esnaf dükkanına bırakarak, diğer işlerini halletmek için ayrıldı. İşyeri sahibi Adem Özer, öğlen vaktinde cuma namazını kılmak için kadını dükkanın içerisinde bırakarak üzerinden kapıyı kilitleyerek camiye gitti.

Bu sırada Şahin'i almak üzere yakınları yeniden dükkana geldi. Kapı kilitli olduğu için dışarı çıkamayan Şahin ve dükkan dışındaki yakınları, yaklaşık yarım saat bekledi. Cuma namazının bitmesiyle yeniden iş yerine gelen Adem Özer'in dükkan kapısını açmasıyla dışarı çıkan Köpük Şahin, yakınlarıyla birlikte köyüne döndü. Dükkan sahibi Özer, Şahin'i yakınlarının kendisine emanet ettiğini, dışarıda kalıp üşümesin diye içeride beklettiğini, dükkanda başka kimse olmadığı için de kapıyı üzerine kilitlemek zorunda kaldığını söyledi.

DHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2013 Cuma 19:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?