6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Duvarları çatlak okulda eğitim!

DUVARLARI ÇATLAK OKULA BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'NDEN ALÇI

Son zamanlarda duvarlarında oluşan derin çatlaklar nedeniyle Kangal Atatürk İlköğretim Okulu adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

Tartışmalı okula en ilginç ziyareti ise önceki gün BBP İlçe Başkanı Turan Sığırcı ve İl Genel Meclis Üyesi Uğur Bulut gerçekleştirdi.

Ellerinde bir torba alçı ile okul binasını ziyaret eden Bulut ve Sığırcı, okulun yakın zamanda yapılacağına inanmadıkları için alçıyla birlikte geldiklerini kaydetti. Bulut ve Sığırcı, "Yıllardır söylemekten adeta herkesin dilinde tüy bitti. Böyle okul binası olur mu Allah aşkına. Buranın yapılabilmesi için illa çökmesi mi gerekiyor. Biz artık bu okulun bu yıl ve gelecek yıl yapılacağına inanmadığımız için yanımıza bir torba alçı alarak geldik. Burada eğitim öğretim devam edebilir diyebilen kişi ve kurumlara da artık söyleyecek söz bulamıyoruz. Her yıl gelip ellerinde metreyle ölçüp biçen bayındırlığın duyarsızlığını Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı olarak kınıyor ve bu durumu vicdanlara havale ediyoruz. Burada okuyan öğrencilere ve ailelerine Allah yardım etsin demekten başka çaremizde kalmıyor artık" İfadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 09:16:02
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 09:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?