6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ebelerin mezuniyet sevinci

Sivas Atatürk Sağlık Meslek Lisesi (ASML) Ebelik Bölümü'nden mezun olan 25 öğrenci, düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan diploma töreninde bir konuşma yapan Vali Veysel Dalmaz, sağlık kadar sağlık personelinin de önemli olduğunu söyledi.

Vali Dalmaz, Sağlık Meslek Lisesi'nin mevcut durumunun iyileştirileceğini ifade ederek, "Sağlık alanında iyi hizmet vermek için daha kaliteli eğitim gerekir. Eğitimde uygun imkanlar sağlanmalıdır. Sağlık Meslek Lisesi'nin bodrum katında eğitim vermesini onaylamıyorum. Bu nedenle aldığımız karar sonrasında, yeni eğitim öğretim yılı için Sağlık Meslek Lisesi'ni yeni binasında, yeni bölüm ve laboratuarları ile eğitimine devam edeceği müjdesini veriyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Vali Dalmaz okul birincisi Semra Cinli'ye diploma ve hediyesini verirken, Okul Müdürü Ahmet Gülyaşar ise bir hayırsever vatandaş tarafından gönderilen para hediyesini ilk 3'e giren öğrencilere verdi.

Daha sonra okul birincisi Semra Cinli, okul bayrağını ve flamasını bir alt sınıfta okuyan Radyoloji Bölümü öğrencilerinden Burak Şenol'a teslim etti. Törene katılan protokol üyelerinin değir mezun olan örencilere diplomalarını vermesinden sonra mezuniyet andının edilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile tören son buldu.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 14:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?