3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Eğitim Bir-Sen gazetecilerle buluştu

Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç, özverili bir biçimde çalışarak bireylere doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ulaştırmayı amaç edinen gazetecilerin, toplumun sesi olduğunu söyledi.

Sendika yönetimi tarafından Paşabahçe Kütükev'de düzenlenen etkinlikte konuşan Karakoç, basın-yayın, toplumu aydınlatıcı, iyiyi ve doğruyu gösteren, fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusu olduğunu söyledi.

Halkın sesi olma görevini üstlenen bağımsız ve özgür basının, düşünce özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu vurgulayan Karakoç, "Çeşitli zorluklar içinde toplumun bilgilendirilmesini, günün 24 saatini özverili bir biçimde çalışarak, bireylere doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ulaştırmayı amaç edinen gazetecilerimiz, bir anlamda toplumun sesidir. Sizler bu toplumun sesisiniz, gören gözü işiten kulağısınız” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından tüm gazetecilere karanfil veren Karakoç ve sendika üyeleri, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 14:34:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.110.xxx Tarih : 11.01.2009 09:20:47

içten ve samimi bir tavır sergiliyorlar o denlide başarılılar. Çalışmalarında başarılar dileriz. HABER58