7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Eğitim-İş saldırıyı kınadı

Eğitim-İş Sivas Şube Başkanı Haydar Gölbaşı, Hakkari'de yapılan saldırı sonucu şehit olan 15 askeri rahmetle andıklarını belirterek, “Vatanı bölmek isteyenlere en büyük cevabı her zaman olduğu gibi Türk milleti birlik ve bütünlük içinde kalarak verecektir” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Haydar Gölbaşı, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Karakolu'na bölücü terör örgütünce gerçekleştirilen saldırı sonucunda 15 askerimizin şehit olduğunu büyük üzüntüyle öğrendiklerini söyledi. Terör örgütünün çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne seren bu alçakça saldırıyı şiddetle kınadıklarını ifade eden Gölbaşı, ülkeyi bölmek isteyenlerin amacına ulaşamayacaklarının kaydetti.

Gölbaşı, "Ülke bütünlüğümüzü hedef alan bölücü terör örgütünün hain saldırılarına karşı en güzel yanıtı ulusumuz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daima birlik ve bütünlük içinde kalarak verecektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısına yönelik saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Hükümetten beklentimiz, özgürlük, demokrasi gibi değerleri gerekçe göstererek terörü destekleyenlere, besleyenlere, teröristlerle diyalog içinde olanlara karşı etkin ve kararlı bir tutum sergilemesidir. Şemdinli'deki terör saldırısını ve teröre destek verenleri şiddetle kınarken, terör şehitlerimize rahmet, ailelerine ve ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 12:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?