6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ehliyet sınavları artık Suşehri'nde

EHLİYET SINAVLARI ARTIK SUŞEHRİ'NDE

Suşehri'nde ehliyet almak isteyen vatandaşların sınava artık Suşehri'nde sınava girebileceği öğrenildi.

Suşehri ilçesinde ehliyet almak için sınava Sivas'a giden vatandaşlara müjdeli haberi AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce verdi.

Suşehri'nin sınav merkezi olacağı ve Koyulhisar, Akıncılar, Gölova ilçesindeki ehliyet almak isteyen vatandaşların sınav için Sivas'a gitmelerine gerek kalmadığını belirten Yüce, Suşehri İlçesinin sınav merkezi olacağını ve çevre ilçelerdeki adayların ehliyet alım sınavına Suşehri'nde gireceğini belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, "3 Temmuz tarihinde yapılacak olan 'Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yazılı Sınavı' ilçemizde bulunan Kazımayan Anadolu Lisesi ve Kemalpaşa İlköğretim Okullarında gerçekleştirilecek. 2002 yılından önce ilçemizde yapılan Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yazılı Sınavı, 2002 yılında alınan karar gereğince kaldırılmıştı. Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Suşehri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler'in büyük uğraşları sonucu 3 Temmuz'da yapılacak olan Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yazılı Sınavı 8 yıl sonra tekrar ilçe merkezine alındı.

Göreve başladığımız günden bu güne kadar yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde ilçemizin öncelikle eksiklikleri ile ilgili kapsamlı bir fizibilite çalışması yaptık. Bunla beraber daha önce girişimi yapılmış olan 4 yıllık sağlık yüksek okulunu ilçemize kazandırdık. Daha sonra yaptığımız girişimlerde ilçemizin insanına büyük bir külfet ve zahmet olarak gördüğümüz ehliyet alım sınavı ile ilgili girişimlerde bulunduk bunu ilçemiz Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Milli Eğitim Müdürümüz ile gerekli girişimlerimiz neticesinde 3 Temmuz itibariyle Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yazılı Sınavı ilçemizde yapılacak. İlçemiz adına bu birliktelik çalışması hayırlı olsun. Müjdelerimizin devamının durmaksızın sürecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 17:15:01
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 17:22:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?