3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

El ele kol kola 19 Mayıs coşkusu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, coşku ile kutlandı.

Hükümet konağı önünde başlayan kutlamalara Kaymakam Yusuf Özdemir, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek, Belediye Başkanı Sedat Sel, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Atalay, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kutlamalara şehir stadyumunda devam edildi. Burada da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Sedat Sel ve Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek törene katılan vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Coşku içerisinde kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 90. yıldönümü kutlamalarında Kaymakam Yusuf Özdemir tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Kutlamalar çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri ilçe idarecileri tarafından verilirken, resmi geçidin ardından sahne alan halk oyunları ekipleri ilçe idarecileri ile birlikte halay çekti.

Finalde ise yine öğrencilerin Türk bayrağı ile yaptıkları fon gösterisi büyük alkış aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 13:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?