5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Elektrik kesintisi uygulanacak

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) tarafından yapılacak olan bakım onarım çalışmaları nedeni ile 22 ve 23 Eylül tarihleri arasında kentin bazı bölgelerine belirli süre ile elektrik enerjisinin verilemeyeceği bildirildi.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, Sistem İşletme Bakım Müdürlüğü ekiplerinin 22-23 Eylül tarihlerinde bakım-onarım çalışmaları yapacakları ve bu nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

22 Eylül Cumartesi günü yapılacak çalışmalarda sabah saat 06.00 ile 08.00 arasında Doğukent, Kılavuz TOKİ, TMO, E Tipi Kapalı Cezaevi, Huzur mahallesi ve Kılavuz mahallesinde, 23 Eylül Pazar günü de saat 06.00 ile 08.00 arasında Karşıyaka mahallesi, Esenyurt mahallesi, Havaalanı, Ulaş Süt, Bölge Trafik Müdürlüğü ve Ahırlar bölgesine zorunlu kesinti yapılacağı belirtildi.

Açıklamada abonelere uyarılarda da bulunularak, kesim sırasında elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmaları, jeneratör kullananların kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırımcısını açmaları konusunda uyarıldığı açıklamada, çalışmaların erken tamamlanması durumunda belirtilen saat beklenmeden bölgeye enerji verileceği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 10:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?