6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Emekli olan personele veda

EMEKLİ OLAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, belediyeden emekli olan personele veda yemeği verdi.

Bir yıl içerisinde emekli olan 15 personel için, Suşehri Öğretmenevi Lokantası'nda verilen veda yemeğinde konuşan ilçe Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Belediyesinin bir aile olduğunu söyledi.

Başkan Sel, "Aileleriyle birlikte yeni bir hayata başlayan, uzun süre beraber çalıştığımız mesai ve dava arkadaşlarımızla birlikte olmak, onlara bu anıyı daha tatlı tattırmak için Suşehri Belediyesi olarak ilk defa böyle bir programda bir araya geldik. Bir yıl içerisinde 15 arkadaşımız emekli oldu. Biz kesinlikle arkadaşlarımızın aramızdan ayrılmasını kabul etmiyoruz. Yine bizim belediye personelimizdir. Görevde bulunan arkadaşlarımızdan daha fazla hizmetleri bulunmuştur. Her kurum kendi içerisinde bir ailedir. Ailede, bir insanın iyi günüde, kötü günüde olur. Beşeri ilişkiler içerisinde bazen evladıyla ve kendisiyle sıkıntılı günler olur. Onun için yaşamı böyle kabul etmek lazım. Bizim bir bütün aile olduğumuzu hiçbir zaman unutmamanız gerekir. Ben görevde olduğum süre içerisinde de unutmayacağım. Bunun bu şekilde de olmasına gayret göstereceğim. Suşehri'ne hizmetlerinden dolayı, Suşehri halkı ve Suşehri Belediyesi adına arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu ve izinizi, yolumuzu ve izimizi açık etsin"dedi.

Emekli olan personelin özveri içerisinde görevlerinin yerine getirmiş olduğunu söyleyen İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, "Eminim ki, bu hizmetleri yerine getirirken kusur etmeden yerine getirmişlerdir. İlçemize önemli hizmetler yaptıklarına inanıyoruz. Biz arkadaşlarımızın aramızdan ayrıldıklarını kabul etmiyoruz. Her zaman siz değerli arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sizlerin tecrübelerinden bu ilçe faydalanmaya devam edecektir. Belediye başkanımızın da böyle bir yemeği tertip etmesinin son derece nazik bulduğumu ifade etmek istiyorum. Sizlere güle güle demiyoruz. Sadece hayırlı olsun demek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Batu, İl ve Belediye meclis üyeleri emekli olan personellere günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

EMEKLİ OLAN PERSONELE VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 18:37:05
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 18:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?