3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

EMEP ile ÖDP'den destek kararı

Emek Partisi (EMEP) ile Özgürlükçü Dayanışma Partisi (ÖDP) Sivas'ta bazı bölgelerde belediye başkanlığı seçimlerinde birbirine destek kararı aldı.

Bu arada Sivas Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Zafer Anadolu da basına tanıtıldı.EMEP'te yapılan toplantıya İl Başkanı Cevat Aktaş, ÖDP İl Başkanı Hidayet Yıldırım, EMEP Sivas Belediye Başkan adayı Zafer Anadolu ve il genel meclis üyesi adayı Mustafa Yıldız katıldı.

Toplantıda konuşan Aktaş ve Yıldırım, iki parti olarak bazı konularda düşüncelerinin aynı olduğunu, bu nedenle Sivas merkezde EMEP'in adayı olan Anadolu'ya, Divriği ilçesinde ise ÖDP'nin adayının destekleneceğini, il genel meclisi üyeliklerinde ise kendi partilerine destek vereceklerini belirttiler.

EMEP Sivas Belediye Başkan adayı Zafer Anadolu ise, Sivas'ı Sivaslılarla yönetmek için adaylığa talip olduğunu belirterek, "Seçildiğimiz takdirde mahalle meclisi oluşturacağız. Bu meclis üyeleri ile bir araya gelerek, sorun ve sıkıntıları el ele vererek, birlikte çözeceğiz. Yoksul mahallelere öncelikli hizmetler götüreceğiz" dedi.

Anadolu, bu düşünce ile tüm Sivaslılardan destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 14:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?