3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Emniyet Müdürü Suşehri'ne veda etti

Sivas'ın Suşehri ilçesinde 3 yıl görev yapan Suşehri Emniyet Müdürü Cenk Balta Suşehri'ne veda etti.

İçişleri Bakanlığı'nın son Emniyet Müdürleri atama kararı ile Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Suşehri İlçe Emniyet Müdürü Cenk Balta, Suşehri Kaymakamlığı tarafından onuruna verilen yemekle Suşehrine veda etti.

Suşehri'ndeki bir restoranda verilen yemeğe Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı İlker Şimşek, İl Genel Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları'nın temsilcileri,daire müdürler, siyasi parti başkanları ve sanayiciler katıldı.

Yemekte veda konuşması yapan Emniyet Müdürü Cenk Balta Suşehri'nde görev yaptığı 3 yıl içerisinde ilçe idarecileri ve halkla iyi diyalogları olduğunu belirterek görev süresi boyunca Suşehri'ne emniyet alanlarında yaptıkları hizmetlerin ilçenin geleceği açısından da bir hamle olduğunu söyledi.

Vatandaşların huzuru için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Balta, " Bundan sonraki görev yerimizde de aynı şevkle hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Suşehri'ndeki dostluklarımızı hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

Emniyet mensubu olmanın çok zor bir meslek olduğunu belirten Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Emniyet Müdürü Cenk Balta vatandaşın rahat ve huzuru için gece gündüz demeden ekipleri ile birlikte çalıştığını söyledi. Emniyet mensubu olmanın çok zor olduğunu ifade eden Kaymakam Özdemir,” Görev başında vazifesi gereği bizlerin huzuru için her şeyi göz önüne alırlar. Emniyet müdürümüz Cenk Balta'ya yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Sedat Sel Emniyet Müdürü Cenk Balta'ya hizmetlerinden dolayı çeşitli hediyeler verdiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 16:02:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?