2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Emniyetten afişli uyarı

EMNİYETTEN AFİŞLİ UYARI

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından son 1 ay içerisinde ilçe ve köylerindeki vatandaşlara yönelik kontör dolandırıcılığının artması üzerine ilçe merkezinde billboardlara uyarı afişler asıldı.

Muhtarlar, esnaflar, banka müdürleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen toplantıların ardından Suşehri merkezdeki billboardlara Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından afişler asılarak vatandaşların dikkati çekildi. Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Emniyet Müdürü Turgay Olgun vatandaşları daha duyarlı hale getirebilmek için bu çalışmayı yaptıklarını söyledi. Olgun, "Suşehri merkez ve köylerinde artan kontör dolandırıcılığına karşı toplantılar yaparak herkesi bilgilendirdik. Ancak vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı ve dikkatli olmaları için ilçe merkezindeki billboardlara kontör dolandırıcılığı hakkında afişleri astırdık. İnşallah haksız yere vatandaşları dolandırmaya çalışan kişilerin önüne geçmiş olacağız" dedi.

Basın mensuplarına billboardları tanıtan Suşehri Emniyet Müdürü Turgay Olgun'a merkez Karakol Amiri Baş Komiser Zekeriya Baran eşlik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2011 Perşembe 17:53:02
Güncelleme :12 Mayıs 2011 Perşembe 18:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?