3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Emniyetten şoförlere eğitim

SİVAS EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ŞOFÖRLERE EĞİTİM SEMİNERİ

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, cezalar ve yaptırımlar konusunda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü, otobüs ve minibüs şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen seminere, Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, şube müdürleri ve çok sayıda otobüs ile minibüs şoförü katıldı.

Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, programda otobüs ve minibüs şoförlerine trafik kuralları konusunda sorular sorarak, şoförlerin bilgilerini ölçtü. Daha sonra trafik kuralları konusunda otobüs ve minibüs şoförlerine bilgiler veren Seyhan, "Sizin burnunuzun kanamaması için mücadele ediyoruz. Bu çerçevede önümüzdeki yıllarda da bu konuda eğitim seminerleri ve bilgilendirme toplantıları düzenleyeceğiz" dedi.

Şoförlere kendilerinin dışında, birde can taşıdıklarını ve sorumluluklarının çok fazla olduğunu hatırlatan Ahmet Kemal Seyhan, "Yolları kana bulamayın, çoluk çocuğunuz arkanızdan ağlamasın. Özellikle cezalar ve yaptırımlar konusunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından eğitim seminerine katılan otobüs ve minibüs şoförlerine, trafik kurallarını anlatan ve uyulması gereken kurallar konusunda bilgiler içiren bir slayt gösterisi sunuldu.

SİVAS EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ŞOFÖRLERE EĞİTİM SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 12:53:00
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 13:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?