6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

En iyi ezan okuyan seçildi

EN İYİ EZAN OKUYAN SUŞEHRİ İMAM HATİP LİSESİ'NDEN

Sivas'ta İmam-Hatip Liseleri'nin katılımıyla yapılan Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nda Suşehri İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Mustafa Kaynak il birincisi oldu.

Sivas Atatürk Kültür Merkezi'nde 10 İmam-Hatip Lisesi arasında yapılan Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nda Suşehri'ni temsilen katılan Suşehri İmam-Hatip Lisesi 11-A Sınıfı Öğrencisi Mustafa Kaynak, yapılan değerlendirme sonucu il birincisi oldu.

Bölge yarışmalarında Sivas'ın yanı sıra ev sahibi Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Konya, Aksaray, Niğde, Kayseri ve Karaman illerinin Ezanı Güzel Okuma, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık dallarındaki birincileri bölge birincilikleri için yarışacak.

Sivas genelinde yapılan Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları'nda İl Birincisi olan 11-A Sınıfı Öğrencisi Mustafa Kaynak ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda il 4.'sü olan Mustafa Eker'in yetişmesinde emeği geçen okul öğretmenlerinden Yakup Topçu ve Şahinler Camii İmam-Hatibi Hamza Karaca'ya emeklerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Hüseyin Yayla, gayret ve düzenli çalışmanın başarıyı getirdiğini dile getirdi.

Ezanı Güzel Okuma, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık dallarında il birincisi olan öğrenciler Yozgat'ta 18 Nisan 2010 tarihinde yapılacak olan bölge yarışmasında Sivas'ı temsil edecekler.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 14:59:03
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 16:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?