2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Engelli haltercilere moral yemeği

ENGELLİ HALTERCİLERE MORAL YEMEĞİ

Cumartesi günü yapılacak olan Görme Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası'na katılacak sporculara moral yemeği verildi.

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk'un eşi Günay Soluk tarafından Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde, Ankara'da yapılacak olan Görme Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası'na katılacak sporculara moral yemeği verildi. Yemekte konuşan Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk'un eşi Günay Soluk görme engelli sporcuların başarılarının devamını dileyerek, "İnşallah çok daha iyi yerlerde olacağız. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başkanları sayesinde de çok iyi yerlere geliyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

İbrahim Geneş Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sefa Gülbil ise desteklerinden dolayı Günay Soluk'a teşekkür ederek, "Çocuklarımız çok mutlular. 19-20 Şubat'ta Ankara'da yapılacak olan halter müsabakası öncesinde bu bizim için moral yemeği oldu. Ben çocuklarımdan iki kupa bekliyorum. Hatta hedefimiz dört sporcumuzu milli takıma vermek. Tabi ki destek olduğu sürece biz daha başarılı olmak amacındayız" dedi.

Programa Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk'un eşi Günay Soluk, Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Erbil'in eşi Gülşen Erbil, , AK Parti Sivas Özürlüler Koordinasyon Başkanı Emine Binnur Karaca, İbrahim Geneş Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sefa Gülbil ve görme engelli sporcular katıldı. Ankara'da düzenlenecek olan Görme Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası'na Sivas'tan dört kulüpten 11 sporcunun katılacağı öğrenildi.

ENGELLİ HALTERCİLERE MORAL YEMEĞİ
ENGELLİ HALTERCİLERE MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 17:54:01
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 18:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?