7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Engellilerin akülü araç sevinci

Merkezi Ankara'da bulunan Gemerekliler Derneği tarafından temin edilen akülü arabalar, 4 ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Gemerek Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Yıldız, Gemerekliler Derneği Başkanı Ziya Öztürk ve dernek yöneticileri ile engelli yakınları katıldı. Törende konuşan Kaymakam Yıldız, dernek yetkililerine teşekkür ederek, bu gibi faaliyetlerin çok güzel bir davranış olduğunu belirtti.

Yıldız, Gemerekliler Derneği tarafından sosyal markete de kıyafet yardımlarında bulunduklarını, bu türlü desteğin herkese örnek olması gerektiğini söyledi.
Dernek Başkanı Ziya Öztürk ise, bu araçların kolay temin edilmediğini belirterek, "Belçika'daki hayırseverler tarafından derneğimize bağışlanmıştı. Biz de bunları memleketimize getirerek, ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza veriyoruz. Öncelikle bize bu araçları sağlayanlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu daha bir başlangıç. Mart ayı içerisinde bir kamyon tekerlekli sandalyemiz de gelecek ve bunları da gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız" dedi.

Gemerekli vatandaşların her zaman yanında olduklarını vurgulayan Öztürk, "Vatandaşımızın en ufak sıkıntılarında bize ulaşmaları yeterli olacaktır" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 4 akülü araba, hak sahiplerine verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 15:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?