6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Epik milli federasyona seçildi

EPİK MİLLİ FEDERASYONA SEÇİLDİ

Sivas İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Epik, Türkiye İşitme Engelliler Milli Federasyonu'nun 9 kişilik yönetim kuruluna seçildi.

23 Ekim tarihinde İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılan genel kurulda başkan adayları Ercüment Tanrıverdi ile Yunus Bayraktar yarıştı. Yapılan seçimde Tanrıverdi 114 oy alırken, Bayraktar ise 27 oyda kaldı. Başkan Ercüment Tanrıverdi'nin listesinden seçime giren Mustafa Epik ise yönetim kuruluna 2'nci sırada seçilerek federasyonun eğitim faaliyetleri ve projelerden sorumlusu oldu. 9 kişilik yönetim kuruluna İstanbul'dan 5, Ankara'dan 1, İzmir'den 2, Sivas'tan ise 1 kişinin atanması dikkat çekti.

Türkiye'deki işitme engellilerin eğitimi hakkında her türlü organizasyonlar ve üye derneklere projeler üretmek görevini üstlenen Epik, "Sivas'ta yaptığımız çalışmalar sonrası delegelerin dikkatini çekmiş olduk. Bu çalışmalarımız arasında İş-Kur projeleri, sosyal faaliyetler, kamu kurumları ile işaret dili eğitimleri, işitme engellilere yönelik KPSS eğitim kursu, işitme engellilere tercüman eşliğinde Kuran-ı Kerim eğitimi, web sitesi üzerinden işaret dili eğitimi gibi birçok faaliyet yer almıştı. Bu güne kadar bize destek olan Valilik başta olmak üzere belediye, Ticaret ve Sanayi Odası dahil herkese dernek olarak teşekkür ediyoruz. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için Sivas halkından da destek bekliyorum" şeklinde konuştu.

EPİK MİLLİ FEDERASYONA SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 17:41:00
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 18:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?