2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Erbakan Sivaslılara seslendi

FATİH ERBAKAN SİVASLILARA SESLENDİ

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, seçime girecek partilerin AB emri altında olduğunu ileri sürerek, "Bunların 17'si Bremen Mızıkacıları gibi milleti oyalıyor" dedi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan Sivaslılara seslendi. Mevlana miting alanında partililere seslenen Saadet Partisi Genel Kurul Üyesi ve Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, "Dört tane partimizi kapattılar ama kalbimizi kapatamadılar, milli görüşü engelleyemediler, engelleyemeyecekler" dedi.

Seçimlere girecek 17 partinin amblemler ve bayraklarının farklı olduğunu ancak düşünce bakımından birbirlerinden farklı olmadığını söyleyen Erbakan, "Türkiye'nin dört bir yanında heyecanla yürüttüğümüz seçim çalışmalarımız kapsamında milli görüşçüler olarak Sivas'tan sesleniyoruz. Önümüzdeki 12 Haziran seçimlerine sadece iki parti girmektedir 18 değil. Bu partilerden bir tanesi Saadet Partisi, 17 tanesi ise diğerleridir. Sivaslı kardeşlerimiz olarak İsrail'in, Amerika'nın AB'nin uydusu olan bir ülke

değil tam bağımsız bir ülke istiyorsanız, 13 Hazirandan itibaren dış güçlerin taşeronluğunu yapan değil şahsiyetli bir Türkiye istiyorsanız, 13 Hazirandan itibaren borca, işsizliğe, hacizlere vesile olmuş değil, herkese refah sağlayan, herkesin bolluk ve berekete sahip bir Türkiye istiyorsanız, 13 Haziran'dan itibaren misyonerliğin cirit attığı, satanistlerin olduğu bir Türkiye değil, önce ahlak ve maneviyat anlayışının hakim olduğu bir Türkiye istiyorsanız, bin seneden fazla Müslüman olan ülkede dinini

yaşamanın yasak olduğu bir ülke değil yasakların, engellemenin kaldırılmış olduğu bir ülke istiyorsanız, kuzey doğusu Kürt, Doğu Anadolu'su Ermenistan'a verilmiş, bölünmüş parçalanmış bir Türkiye değil, güçlü, kudretli bir ülke istiyorsanız inşallah 12 Haziran'da mutlaka milli görüşü seçeceksiniz. Başka hiçbir çaresi yoktur. Diğer 17'side aynıdır. Diğer partilerin amblemleri, bayrakları farklı olmasına rağmen hepsi ayınıdır. Çünkü hepsi AB emri altındadır. Bunların 17'si Bremen Mızıkacıları gibi milleti oyalıyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan kendilerinin bulunduğu muhalefetin bir ayının şuandaki iktidarın on yılından daha iyi olduğunu vurgulayarak, "Boş lafların arasında iktidar bir şey daha söylüyor. Bizi iktidara getirin, istikrar sürsün diyorlar. Bunları aslında Saadet Partisi'ne söylüyorlar. Bizim iktidara verdiğimiz meşhur cevabı biliyorsunuz. Her yerde söylüyoruz, Saadet Partisi'nin bir aylık koalisyon süremiz onların on yıllık koalisyonundan daha iyidir" şeklinde konuştu.

FATİH ERBAKAN SİVASLILARA SESLENDİ
FATİH ERBAKAN SİVASLILARA SESLENDİ
FATİH ERBAKAN SİVASLILARA SESLENDİ
FATİH ERBAKAN SİVASLILARA SESLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 14:43:00
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 15:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?