7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Erdem'e vatandaşlardan tepki

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ERDEM'E VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Birtakım gezi ve ziyaretler için Sivas'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Erdem Ekrem, Yıldızeli ilçesini ziyaret etti.

Vatandaşlar Erdem'e sorunlarının çözülmediğini ve acil çözüm istediklerini dile getirerek tepki gösterdiler.

Çeşitli ziyaretler için ilçeye gelen Ekrem Erdem'i Yıldızeli halkı yaklaşık bir yıl önce kapatılan kavşağın önünde karşıladı. Orada bulunan vatandaşlar yollarının açılması için Erdem'e istekte bulundular. Belediye Başkanı Selim Baş sorunu Ekrem Erdem'e yerinde göstererek vatandaşın sorununun çözülmesini istedi ve bu konudaki taleplerini iletti. Daha sonra beraberindeki heyet ile parti binasına geçen Erdem burada partililere ve halka AK Parti'nin icraatlarını anlattı. Erdemin konuşmalarını sık sık kesen

halk taleplerinin karşılanmasını, mağdur olduklarını ve bu mağduriyetin ortadan kaldırılmasını istedi. Bu kavşağın çok kazaya sebebiyet vereceğini ve bu yüzden açılmasının mümkün olmadığını söyleyen Ekrem Erdem, "Açılmıyorsa bunu bir sebebi vardır, şehirleşmenin gereği vardır. Bu da onlardan bir tanesidir. Şehirde yaşıyorsanız bazı şeylere katlanmak zorundasınız" diye konuştu. Vatandaşlar ısrar etmesi üzerine Erdem, "Notumu alıyorum şikayetlerinizi ilgili mercilere aktaracağım" dedi.

Daha sonra ilçe belediye binasını ziyaret eden Ekrem Erdem Belediye Başkanı Selim Baş'ın vermiş olduğu brifingi dinledikten sonra beraberindeki heyet ile birlikte ilçeden ayrıldı.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ERDEM'E VATANDAŞLARDAN TEPKİ
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ERDEM'E VATANDAŞLARDAN TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 20:14:01
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 13:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?