6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Esentepe Bölge Parkı açılıyor

Sivas Belediyesince çok fonksiyonlu olarak yeniden düzenlenen Esentepe Bölge Parkı, Sivas Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla kısa sürede tamamlandı. Yeni görünümüyle halkımızın hizmetine sunulacak olan Esentepe Bölge Parkının açılışı yarın gerekleştirilecek.

Edinilen bilgiye göre yapılan çalışmaların ve düzenlemelerin ardından çeşitli faaliyetlerin yapılabileceği park hem çocuklar hem de yetişkinler için tasarlandı. Esentepe Bölge Parkında çocuk oyun alanı, bisiklet yolları, yürüyüş yolları ve dinlenme mekanları bulunuyor.

Park hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Sami Aydın, "Büyük ve çok amaçlı, herkesin aynı anda kullanabileceği, temiz, bakımlı parklar yapıyoruz. Esentepe Bölge Parkımızdan bu anlamda yeniden ele alınarak, halkımıza yakışır bir düzenleme yapılmıştır" dedi.

Başkan Aydın parkın açılışına tüm Sivas halkını davet ederek, "6 Haziran Cuma günü saat 13.30'de açılacak olan Esentepe Bölge Parkının açılış programında;halk oyunları gösterisi, protokol konuşmaları, yemek ikramı ve parkın açılışı gerçekleştirilecek. Esentepe Bölge Parkının açılış programı akşam da devam edecek. Saat 20.00'deki programın akşam bölümünde ise konser ve havai fişek gösterileri yar alacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 18:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mevlüde bozkurt IP: 78.177.3.xxx Tarih : 5.06.2008 18:35:07

çok güzel sivas için teşekkür ederiz belediye başkanımıza