7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Eski başkana teşekkür plaketi

Sivas'ın Suşehri ilçesi Cumhuriyet ilköğretim Okulu'nda 5 yıl Okul Aile Birliği Başkanı olarak görev alan İlyas Koçali'ye, yeni yönetim tarafından teşekkür plaketi verildi.

Her yıl düzenli olarak yapılmakta olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı yapıldı. Bu yılki genel kurul toplantısında 5 yıldır Okul Aile Birliği Başkanı olarak görev yapan İlyas Koçali, seçimlere girmedi.

Seçim sonrasında Okul Aile Birliği Başkanlığı'na getirilen Hasan Yazıcı, Koçali'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Burada bir konuşma yapan İlyas Koçali, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışarak okula ve öğrencilere yararlı olmaya çalıştıklarını söyledi. Koçali, “Okul idaresi ile 5 yıl boyunca uyumlu bir çalışmamız oldu. Bu uyum ve birliktelikle okulumuza birçok güzellikler ve yenilikler kazandırdık. Okulumuzun temel ihtiyaçlarının karşılanmasında her hangi bir sıkıntı oluşmaması, idare öğretmen ve öğrencilerimizin olumsuz etkilenmemeleri için büyük çaba gösterdik. Cumhuriyet İlköğretim Okulumuz Suşehri'nde birçok ilkleri gerçekleştirerek herkes tarafından beğenilen, takdir edilen bir konuma gelmiştir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 21:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?