3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Eski muhtarlara teşekkür belgesi

Sivas'ın Suşehri Ziraat Odası Başkanı Yakup Özata, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçimlerinde, muhtarlık görevini bırakan köy ve mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi verdi.

Suşehri Ziraat Odası Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Ziraat Odası Başkanı Yakup Özata, görevlerini layıkıyla yapan 42 köy ve mahalle muhtarına teşekkür ettiklerini söyledi.

Özata, "Demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlarımız, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan muhtarlık seçimlerinde, gerek kendi istekleri, gerekse aday olupta kazanamayan siz değerli muhtarlarımızın büyük bir emekleri olmuştur. Bizde ziraat odası olarak, Muhtarlarımıza büyük değer vermekteyiz. Çünkü gece ve gündüz demeden, Muhtarlarımız ve Oda olarak birlikte hizmet etmeye çalıştık. Bu sebeple, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan seçimlerde gerek kendi istekleri ile bu görevi bırakan, gerekse aday olup kazanamayan mevcut 42 muhtarımıza, Oda Başkanlığımız panosunda bulunan fotoğrafları ile birlikte teşekkür belgesi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Muhtarlık görevini bırakan bazı muhtarlar ise yaptıkları konuşmada, Bunun bir bayrak yarışı olduğunu, Kazanan yeni muhtarlara, kendi birikimleri ile her zaman yardımcı olacaklarını söyleyerek, Oda Başkanı Yakup Özata'ya teşekkür ettiler.
Yapılan törene katılan İlçenin tek bayan muhtarı olan Güler Kayaalp'e teşekkür belgesi ve Fotoğrafını Oda Başkanı Özata verdi.

Muhtarlık görevini bırakan Köy ve Mahalle Muhtarları, Teşekkür belgelerini aldıktan sonra Oda Başkanı Yakup Özata ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 16:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?