7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Esnafa büyük kolaylık

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ile Denizbank arasında ‘İşletme Kart’ işbirliği protokolü imzalandı.

SESOB’ta düzenlenen protokol töreninde konuşan Birlik Başkanı Beşir Köksal, teşkilat olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Esnafların dikkatli olmalarını ve katma değer yaratabilmeleri için bu tür çalışmaların önemli olduğunu vurgulayan Köksal, “Amacımız esnaf ve sanatkarımıza kefilsiz hipoteksiz kredi kullandırmaktır. Özellikle İşletme Kart sayesinde esnafın hayatını kolaylaştıracak yeni bankacılık hizmetleri ve avantajları da yer alıyor. Esnaflarımız bu kartın avantajlarından en iyi şekilde faydalanmalarıdır. İmzalamış olduğumuz protokol kapsamında üyelerin odalara olan yıllık aidat sorunları da ortadan kalkarak, aidatları Denizbank tarafından ödenecek. Esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı ise bankalarının esnafa özel projesi ile işletme kart sahibi girişimcilerin hesaplarında para olmasa dahi kurtaran hesap ile acil nakit sıkıntılarını çözebileceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından SESOB Başkanı Beşir Köksal, Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı ve Denizbank Şube Müdürü Aslan Kayapınar’ın katılımı ile ‘İşletme Kart’ protokolü imzalandı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2012 Perşembe 14:39:59
Güncelleme :18 Eylül 2012 Salı 16:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?