6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Esnafa kredi desteği

ZİRAAT BANKASINDAN ESNAFA KREDİ DESTEĞİ

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal, SESOB Hizmet binasının altında hizmete açılan Ziraat Bankası 4 Eylül Şube Müdürünü ziyaret etti.

Bankanın Şube Müdürü Mustafa Bekil ile bir süre görüşen ve yeni görevinde başarılar dileyen SESOB Başkanı Beşir Köksal, Ziraat Bankası'nın esnaf ve sanatkara sağladığı kredilerden dolayı teşekkür etti. Esnaf ve Sanatkarın zor ve sıkıntılı bir dönemden geçtiği bir süreçte KOSGEB'in esnafa kredi desteği sağladığını belirterek, bu kredilere talebin çok fazla olduğunu ifade etti. Köksal, "KOSGEB kredilerinden faydalanamayan esnaf ve sanatkarlarımız için Ziraat Bankamız kendi imkanlarıyla tüm esnaf ve sanatkarlarımız için telefi kredi desteği sağlamıştır. Düşük faizli bu kredilerden esnaf ve sanatkarlarımızın faydalanmalarını arzu ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Bankası 4 Eylül Şube Müdürü Mustafa Bekil ise bankanın bir atılım içerisinde olduğunu ve Sivas'ta hizmet ağını genişlettiğini söyledi. Özellikle esnaf ve sanatkara yönelik olarak uygulamaya konulan KOSGEB Telefi Kredisi hakkında da bilgi veren Bekil, kampanyanın düşük faizli, 8 ay ödemesiz toplam 18 ay içerisinde ödeneceğini kaydetti.

10 kişiden az çalışan istihdam eden ve net satış hasılatı 1 milyon TL'yi aşmayan mikro ölçekli işletmeler için 30 bin TL, 50 kişiden az istihdam eden veya yıllık satış hasılatı 5 milyon TL'yi aşmayan küçük ölçekli işletmeler için 50 bin TL, 250 kişiden az veya yıllık net satış hasılatı 25 milyon TL aşmayan orta ölçekli işletmeler için 80 bin TL kredi imkanının sağlanacağı öğrenildi.

ZİRAAT BANKASINDAN ESNAFA KREDİ DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 17:41:05
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 09:15:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?