7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Fenerbahçe kafilesi Sivas'ta

FENERBAHÇE KAFİLESİ SİVAS'TA

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan lider Fenerbahçe, zorlu bir yolculuğun ardından Kayseri'den karayolu ile Sivas'a geldi.

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalktıktan yaklaşık 8 saat sonra Sivas'a ulaşabildi. Bir hayli yorgun olduğu gözlenen Fenerbahçe kafilesini takımın kamp yapacağı Büyük Otel önünde Fenerbahçeliler Derneği Sivas Şube Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Sarı-lacivert çiçeklerle karşıladı. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler ile cezalı olan oyuncuların da

aralarında yer aldığı kafile, takımın kamp yapacağı otelde dinlenmeye çekildi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Sivas'a gelmek üzere yola çıkan Fenerbahçe kafilesi kötü hava şartları dolayısıyla Sivas Havaalanı'na inememiş ve kafileyi taşıyan uçak ilk olarak Samsun Çarşamba Havaalanı'na inmişti. Samsun Havaalanı'ndan daha sonra aynı uçakla Kayseri'ye giden Fenerbahçe kafilesi buradan karayolu ile Sivas'a gelebildi.

Turkell Süper Lig'in 19. haftasında, Sivasspor ile Fenerbahçe yarın saat 15.00'da 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE KAFİLESİ SİVAS'TA
FENERBAHÇE KAFİLESİ SİVAS'TA
FENERBAHÇE KAFİLESİ SİVAS'TA
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 21:58:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 08:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?