6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Fenerbahçeli minikler doyasıya eğlendi

Sivas Amatör Küme'de minikler kategorisinde namağlup olarak şampiyon olan Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencileri, alışveriş merkezinde doyasıya eğlendi.


Sivas'ta yeni açılan bir alışveriş merkezine davetli olarak katılan öğrenciler, antrenman sonrasında alış veriş merkezinde gezdirildi. Gezi öncesi konuşan Fenerbahçe Futbol Okulu Antrenörü Erol Yüzbaşıoğlu, öğrencilere, başarılarından dolayı yeni açılan alışveriş merkezini bir ödülü olarak gezdirmeye çıkardıklarını söyledi.


Öğrenciler ise, Fenerbahçe Futbol Okulu'na gitmenin bir ayrıcılık olduğunu belirterek, "Hafta sonları antrenmanlara çıkıyoruz. Sonra da kısa maçlar yapıyoruz. Kulüp yetkilileri bizlerle sürekli ilgileniyor. Ara sıra böyle gezintilere de çıkıyoruz" dediler.
Alışveriş merkezine giden minik sporcular, tüm işyerlerini gezdikten sonra, oyun alanına alındılar. Burada doyasıya eğlenen öğrenciler, kendilerine ikram edilen hamburgerleri doyasıya yediler.

Bu arada tüm esnafların spora destek olmasını isteyen Fenerbahçeliler Derneği Sivas Şube Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ise, "Minik sporcularımız bu şekilde motive oluyor ve bir sonraki güne enerji ile başlıyor. Tüm esnafın spora destek olmasını istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 22:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?