3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Fenerbahçeliler'den kan bağışı

Sivas Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Kızılay Kan Merkezi'ne giderek, 'Kanımızın Olmaması Kanımıza Dokunuyor' kampanyası kapsamında kan bağışında bulundular.

Kızılay Kan Merkezi önünde toplanan dernek üyeleri, ilk olarak form doldurup, yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından kan bağışında bulundu.

Bağış öncesi bir açıklama yapan Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, ülkenin ve Sivas'ın menfaatine olan her türlü projeyi desteklediklerini belirterek, "Bugün de Kızılay Kan Merkezi'ndeyiz. Kanımızın yetmemesi bizim de kanımıza dokundu. O nedenle dernek yönetim kurulu ve diğer üye arkadaşlarımızla buraya kan bağışında bulunmaya geldik" diye konuştu.

Bağışın bir günlük olmadığını ve tüm üyelerinin de belirli günlerde gelerek kan bağışlayacağının altını çizen Sümbüloğlu, diğer takım taraftarlarını da kan vermeye davet etti.

Öte yandan bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Sivasspor maçı ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Sümbüloğlu, "İkisi de gönlümüzde yatan takım. Güzel bir maç olmasını diliyoruz. İyi oynayan kazansın. Futbol bu. Bütün dünyanın ve Türkiye'nin gözü bu maçta. Biz de iyi oynayanın, güzel futbolun kazanmasını istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 17:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?