7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Fenerbahçe'ye kar engeli

FENERBAHÇE'YE KAR ENGELİ

Sivasspor ile yarın aynayacağı maç için Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak kötü hava koşulları nedeniyle Samsun'a inmek zorunda kaldı.

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maç için bugün Sivas'a hareket eden Fenerbahçe kafilesi, Samsun'a inmek zorunda kaldı. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalanan özel uçak, kötü hava koşulları sebebiyle Sivas Havaalanı'na inemedi. Bunun üzerine Samsun'a yönlendirilen uçak, Samsun Çarşamba Havaalanı'na indi. Fenerbahçe kafilesini karşılamak için Sivas Havaalana'na gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı ise Fenerbahçe kafilesinin Sivas Havaalanı'na inmemesi üzerine tekrar kent

merkezine döndü. Sivas'taki kötü hava koşulları nedeniyle havaalanı yolu üzerinde de görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü gözlendi.

Öte yandan Samsun Çarşamba Havaalanı'na inen Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak burada yakıt ikmali yaptıktan sonra Kayseri'ye hareket etti. Fenerbahçe kafilesinin Kayseri'den karayolu ile yarınki maç için Sivas'a hareket edeceği öğrenildi.

FENERBAHÇE'YE KAR ENGELİ
FENERBAHÇE'YE KAR ENGELİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 17:30:00
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 08:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?