7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Futbol okulu sona erdi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Belediyespor altyapısı için açılan ve yaklaşık 2 ay süren yaz futbol okulu tamamlandı.

Suşehri ilçe stadyumunda sürdürülen çalışmalara katılan 50 kursiyer öğrenci sertifikalarını aldı. Suşehri ilçe stadyumundaki sertifika törenine Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Suşehri Belediyespor Kulüp Başkanı İlyas Koçali, Suşehri Belediyespor Antrenörü Yalçın Kırılmaz ve veliler hazır bulundu.

Sertifika töreninde konuşan Belediyespor Antrenörü Yalçın Kırılmaz, "Yaklaşık iki ay önce başlattığımız yaz futbol okulumuza 70 kursiyer öğrencimizin katılımı ile başladık. Kursumuzu başarı ile bitiren 50 öğrencimize sertifikalarını dağıttık. Bu kurstaki amacımız Suşehri Belediyespor'un altyapısına ahlaklı ve futbol tekniği yüksek futbolcu gençler kazandırmak" dedi.

Sertifika töreninde konuşan Suşehri Belediyespor Kulüp Başkanı İlyas Koçali ise amaçlarının profesyonel olmak olduğunu belirterek, "Geçen sezon Sivas 1. Amatör Küme’ye yükselen Suşehri Belediyespor'a yetenekli gençlerin kazandırılması için takım Antrenörü Yalçın Kırılmaz’dan gelen yaz spor okulu teklifi doğrultusunda başlatılan kursta 50 gencimizi Suşehri Belediyespor'un altyapısına kazandırdık. Burada yetişen gençlerimiz ileride kişilikleri ile yetenekli ve Suşehri adını duyuracak yıldız birer sporcu olacaklar" dedi.

Belediye Başkanı Şaban Coşkun ise Belediyespor'un alt yapısı için açılan yaz futbol okulundaki gençleri ve onlara destek veren velilerini kutludı. Yaz futbol okulunu başarı ile tamamlayan gençlerin ileride yıldız futbolcular olacaklarından kuşkusunun olmadığını ifade eden Coşkun, “Biz ilçe idarecileri gençlerimize her türlü desteğimizi vereceğiz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, ahlakı ve yetenekli gençler olmasında öncü olan herkese teşekkür ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 15:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?