3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Futbol takımına eşofman desteği

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Sivas 1. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Suşehri Belediyespor futbol takımına eşofman desteği verdi.

Şehir stadyumundaki idmanı izleyen Belediye Başkanı Sedat Sel, yanında getirdiği 25 takım eşofmanı takım antrenörlerinden Serkan Duman ve futbolculara teslim etti.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Sel, ilçeyi Sivas 1. Amatör Küme'de temsil eden futbol takımı oyuncularına ve teknik kadroya 25 takım eşofman teslim ettiklerini belirterek, "Futbol takımımız sezona iyi başlayamadı, ancak oyuncularımıza güveniyoruz. İlerleyen haftalarda daha başarılı sonuçlara imza atacaklardır. Biz idareciler her zaman sporu seven, ahlaklı sporcularımızın yanında olacağız. Onlara her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Antrenör Serkan Duman ise Başkan Sel'e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Takıma sahip çıkılması, futbolcu kardeşlerimiz üzerinde ayrı bir motivasyon sağlamaktadır. Futbol takımımız grup maçlarında en iyi sonucu almak için elinden gelen gayreti gösterecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 17:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?