6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Futbol Turnuvası sona erdi

Sivas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen birimler arası halı saha futbol turnuvası sona erdi. İmar İşleri Müdürlüğü, Eğitim Kültür ve Spor İşleri müdürlüğünü 3-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Sivas Belediyesi tarafından organize edilen, Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası oynanan final karşılaşmasıyla tamamlandı. Geçtiğimiz yıllarda hayatlarını kaybeden belediye personellerinden Ümit Gönülalan ve Osman Sırlan anısına gerçekleştirilen turnuvanın final maçı İmar İşleri Müdürlüğü ile Eğitim Kültür ve Spor Müdürlüğü arasında yapıldı. Karşılaşmayı İmar İşleri Müdürlüğü takımı 3-2 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

18 takımın katıldığı turnuvanın final karşılaşmalarını Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, İl Genel Meclis Başkanı Turan Erkut, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül ve belediye personeli izledi. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımların kupası ve ödülleri, Vali Dalmaz ve Başkan Aydın tarafından verildi.

Törenin ardından Sivas protokolü ve basın mensupları bu kez halı sahada karşı karşıya geldi. Turnuvaya renk katan karşılaşmada, protokol ve basın mensupları arasındaki maç oldukça çekişmeli geçti. Maç sonunda gülen taraf Sivas protokolü oldu. Protokol, basın mensuplarını 3-2 mağlup etti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 14:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?